Keno

Keno on yksi vanhimmista uhkapeleistä mitä pelataan vielä nykyään. Tämän pelin suosio on kuitenkin heitellyt laidasta laitaan vuosien saatossa ja esimerkiksi Suomessa tämä peli oli jo lähes kadonnut kokonaan. Televisioitujen keno-lähetysten myötä pelin suosio kuitenkin kasvoi ja nyt se on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista uhkapeleistä. Keno on saanut myös muiden pelien tavoin parannuksen kun nettikasinot ottivat sen pelattavaksi.

Verkkokeno

Verkkokeno on loistavaa ajanvietettä ja siinä on tarjolla uskomattomia voittoja. Nyt sinun ei tarvitse rajoittaa pelejäsi ollenkaan, vaan voit pelata vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Nettikeno toimii teknisesti aivan samalla tavalla kuin muuallakin pelattava keno, joten jos olet joskus pelannut kenoa tai lottoa, olet verkkokenossa kuin kotonasi. Nettipelien säännöt ovat samat kuin verkon ulkopuolella pelattavissa, oli sitten kyseessä keno tai ruletti. Netissä sinun on mahdollista valita suuresta määrästä erilaisia kenopelejä se oma suosikkisi ja pelata juuri niin kuin sinä haluat.

Keno vs. verkkokeno

Merkittävin ero suomalaisen kenon ja verkkokenon välillä tulee voitoissa. Ensinnäkin verkkokenossa on huomattavasti suurempi palautusprosentti, joka tarkoittaa pitkällä aikavälillä enemmän voittoja. Keskimäärin jokaista tuhatta euroa kohti verkkokenoa pelannut pelaaja on 400 euroa rikkaampi. Verkossa ei ole myöskään mitään keinotekoisia rajoitteita voitoille, kuten Veikkauksella. Tiesitkö muuten että jos saman päivän aikana kolme tai enemmän ihmistä voittaa päävoiton, he joutuvat jakamaan 2,5 miljoonaa euroa keskenään eivätkä saa täyttä miljoonan euron voittoa? Verkossa tätä ei ole, vaan saat pitää kaikki voitot oikeasti itselläsi. Verkkokenossa on myös tarjolla huomattavasti suurempia päävoittoja, joten sinun ei edes tarvitse tyytyä vain miljoonaan euroon.