• Hem
  • >> Verkkolotto

Lotto

Lotto on ylivoimaisesti suomalaisten mieluisin peli. Tätä peliä pelataan joka viikko enemmän kuin rulettia tai mitään muuta peliä ja sen asema suomalaisessa pelimaisemassa on vankkumaton. Lotto onkin ollut sen aloittamisesta alkaen hitti ja suurin houkute pelille onkin sen suuri päävoitto. Vaikka todennäköisyydet voittoon ovatkin pienet, ei se estä suomalaisia toivomasta sitä suurta osumaa.

Suomessahan suurin lottovoitto koskaan on ollut kahdeksan miljoonaa euroa. Nykyisten uhkapelien valossa tämä on kuitenkin pikkusumma, sillä hedelmäpeleistäkin on voitettu lähes 12 miljoonaa yhdellä pyöräytyksellä.

Verkkolotto

Lotto on päässyt muiden pelien mukana (katso esim. keno) verkkoon ja kehittyi aivan uudenlaiseksi peliksi. Mekaniikka on aivan sama ja peli on vanhaa tuttua, mutta nyt sinulla on mahdollisuus päästä osalliseksi aivan uudenlaisista voitoista. Miltä kuulostaisi esimerkiksi lottoarvonta jossa jaetaan 25 miljoonaa euroa joka päivä. Tämä on nimeltään EuroLotto ja suomalaiset pääsevät pelaamaan sitä netissä. EuroLotto ei ole myöskään ainoa verkkolotto, vaan pelejä on tarjolla monella eri sivulla ja useilla eri palkinnoilla.

Verkkolotossa onkin kaksi merkittävää eroa tavalliseen suomalaiseen lottoon nähden. Voitot verkossa ovat huomattavasti suurempia kuin Suomessa. Täällä kun puhutaan parista miljoonasta, niin netissä puhutaan paristakymmenestä miljoonasta. Toinen merkittävä ero on pelien nopeus. Enää sinun ei tarvitse odottaa kokonaista viikkoa uuteen arvontaan, vaan pelit pyörivät usein kerran päivässä ja joissain peleissä jopa useammin. Nettikasinoilla pyörivät verkkolotot voivat jopa pyöriä useita kertoja tunnissa.